Vad är PadelCup.se

PadelCup är en webbsajt med inriktning mot Padel, Padelcuper och Padelbanor. Våra besökare använder sajten för skapa spelscheman, hantera cuper och söka efter padelbanor. Vi har en sökbar databas, med padelbanor i Sverige, där man bland annat kan se väderprognos (från SMHI) för utomhusbanorna. Det unika är att vårt cupsystem kan hantera spelscheman enligt Cup Americano, där varje spelare spelar med olika medspelare i varje match.

Vad vi kan erbjuda.

 • Annonsbanner på Padelcup.se
 • Bannern kommer att vias på startsidan, vid informationen om padelbanorna och på varje cupsida(resultatsida).
 • Bannern kommer att synas på över 100 sidor på PadelCup.
 • Bannern kommer att visas för 100% av besökarna.
 • Vi använder SEO-vänlig länkar från bannern till er hemsida.
 • Vi kommer endast samarbeta med en annonsör via egen banner på PadelCup. Övrig reklam sker via Google Ads. • Besöksstatistik

  Antalet besökare på PadelCup ökar kontinuerligt sedan starten. Ovanstående graf visar antalet besökare på PadelCup under perioden 1 juni till 17 november 2018. Trenden är att PadelCup har 60-70 besökare per dag, med enstaka toppar med över 100 besökare. Varje besökare stannade (i snitt) cirka 2 minuter på sidan. (Källa: Google Analytics).

  Annonsformat

  Programvaran på PadelCup kommer automatiskt anpassa och välja annonsstorlek för optimal visning av er annons.
  Liggande: 980px x 120px. Max 90Kb
  Komprimerade i t.ex JPEG. Bannern kan bytas ut max 1 gång per kvartal.
  Vi kan hjälpa er designa er banner mot ersättning.


  Om oss

  PadelCup drivs av CupSupport, som sedan 2016 även driver Cupsupport.se som är ett av nordens största resultatsystem. Vi driver även sajten tenniscup.se Vi är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Namnet är skyddat hos Bolagsverket.

  PadelCup startades under våren 2018 och det är över 1000 registrerade padelcuper på PadelCup.se (en del av cuperna är synliga från startsidan.) Det kan vara ett kompisgäng, en förening, ett företag eller padelklubb som arrangerar cupen. Många besökare använder också vår sajt för söka efter en padelbana. Antalet padelcuper och antalet besökare ökar för varje månad.

  Kontakta oss via e-mail: info@padelcup.se
  2018 Padelcup.se | FAQ | Nyheter
  Kontakta oss? Vi besvarar normalt mail inom ett par timmar.
  info@padelcup.se