Uppdatering

2019-08-13
Vi har uppdaterat mjukvaran så att den stödjer 6 bilder per padelanläggning. Först ut är Padel Sports Club - Eskilstuna.


Kalmar Padel

2019-08-10
Vi har uppdaterat vår regionala sajt Kalmar Padel med ny design. Kalmar Padel är förmodligen det snabbaste sättet att boka en padelbana i Kalmarområdet. Sajten innehåller nämligen direktlänkar till inte mindre än tre olika bokningssystem som används av padelbanor i Kalmar-området. Kartteknik från Google maps och databas från PadelCup.


PDL Center Karlskrona

2019-08-09
Vi har uppdaterat vår information om PDL Center Karlskrona, som är Nordens högsta padelhall med en takhöjd på 18,5 meter!


PDL Center Lund

2019-08-09
Vi har uppdaterat vår information om PDL Center Lund, som har 4 inomhusbanor för padel där 3 av banorna är PDL Pro Court och 1 av banorna är PDL Pro Court Panorama.


PDL Center Mölnlycke

2019-08-09
Vi har uppdaterat vår information om PDL Center Mölnlycke, som är beläget endast 10 minuter från Göteborgs centrum. Detta center innehar 7st banor varav 5 av banorna är PDL Pro Court och 2 av banorna är PDL Pro Court Panorama.


PDL Center Skellefteå

2019-08-09
Vi har uppdaterat vår information om PDL Center Skellefteå, som är ett helt nybyggt padelcenter med 4 banor av modellen PDL Pro Court.


PDL Center Göteborg

2019-08-09
Vi har uppdaterat vår information om PDL Center Göteborg, som är Göteborgs största padelanläggning med 10 st banor.


PDL Center Trollhättan

Vi har uppdaterat vår information om PDL Center Trollhättan, som är Trollhättans största padelanläggning med 6 st padelbanor. I anslutning till padelbanorna finns omklädningsrum med bastu, reception/shop samt mötesrum med konferensmöjligheter. Padelrack finns att hyra i receptionen eller via en automat när receptionen är obemannad.


PDL Center Linköping

Vi har uppdaterat vår information om PDL Center Linköping, som är nordens största padelanläggning med 13 banor fördelat på 10 st PDL Pro Court och 3 st PDL Pro Court Panorama.


PDL Center Frihamnen

Vi har uppdaterat vår information om PDL Center Frihamnen, som är Stockholms första inomhushall för padel! Anläggningen består av 5st padelbanor som har öppet dygnet runt med bemannad reception 9:00-21:00 varje dag.


Padel Aneby

2019-08-06
Vi har uppdaterat vår information om Aneby.


Sankt Jörgen Park Resort

2019-08-06
Nu går det att spela padel på Sankt Jörgen Park Resort. Förutom padelbanor finns även en 18-håls golfbana, Sport Club, Pool och Spa samt hotell och flera restauranger att njuta av. 15 minuter från centrala Göteborg. Det finns bra kommunikationer med busshållplats nära, samt gratis parkering vid padelbanorna. Banorna är placerade i grönskan intill utegymmet och hinderbanan och precis i anslutning till resortens Sport Club.
Läs mer


Padelbanor

2019-08-05
Vi har uppdaterat designen på sidan över Sveriges Padelbanor. Den har nu samma responsiva design, som startsidan med en högerkolumn vid desktop och surfplatta. Vid mobilvy så visas allt i en kolumn. Vi använder kartteknik från Google Maps. Vi kommer att fortsätta att utveckla databasen med filtrering på fler regioner.


Spela padel utomhus?

Har du koll på vädret? Blir det vindstilla eller blåsigt? Gå in på vår karta över padelbanor i Sverige, så finns aktuellt väder (samt prognos) vid respektive padelbana. Förutom väder (t.ex växlande molnighet) så visas även väderdata, som lufttemperatur och vindhastighet. Informationen visas bara på de padelanläggningar, som har utomhusbanor.


Padel i Norrahammar

2019-08-01
Vi fortsätter att uppdatera vår databas med bilder över padelbanor och padelhallar. Senaste uppdateringen är Tabergsdalens TK i Norrahammar utanför Jönköping. Tennisklubben har både en inomhus- och en utomhusbana för padelspel. Läs mer


Båstad

2019-07-31
Vi har uppdaterat vår databas med information om Padel Zenter i Båstad, som är en utomhusanläggning, med två panoramabanor för padelspel och två tennisbanor med Clay Tech underlag. I klubbhuset bredvid banorna finns en shop med racketuthyrning och försäljning av bollar.
Padelbanor i Båstad


Padel i Jönköping

2019-07-31
Vi har uppdaterat vår databas med flera padelanläggningar i Jönköping. Padel Zenter är den största padelanläggningen i Jönköping och har nio nybyggda padelbanor, varav en Center Court av absoluta toppkvalité. Samtliga nio banor på Padel Zenter är godkända för spel på högsta internationella nivå.
Padelbanor i Jönköping


Padel i Skåne

2019-07-30
Vi uppdaterar kontinuerligt vår databas med nya padelbanor och padelhallar. Flera padelkedjor och oberoende aktörer expanderar kraftigt i Skåne och konkurrensen hårdnar. Ett exempel är Padel Of Sweden som bygger 6 st nya padelanläggningar, som ska stå färdiga 2020 i Ystad, Eslöv, Hjärup, Örkelljunga, Toftanäs och Sjöbo. Sedan tidigare så finns Padel Of Sweden etablerade i Staffanstorp och Trelleborg. En annan stor regional aktör i Skåne är Padelcrew, som har anläggningar i Helsingbord, Landskrona och Ängelholm. PDL-kedjan har en anläggning i Lund.
Padelbanor i Skåne


Padel på Öland

2019-07-30
Padelsporten växer på Öland. Nu kan man spela padel på Böda Sand, Köpingsvik, Borgholm och Ekerum Resort på Öland. Det saknas fortfarande en padelanläggning i Färjestaden, som är den största tätorten på Öland. När det gäller padelhallar, så är hela regionen en vit fläck på padelkartan. Närmaste padelhall finns i Växjö och Karlskrona.
Padelbanor på Öland


Böda Sand

2019-07-30
Vi har uppdaterat informationen om Böda Sand på Öland. Böda Sands camping är med sina 1350 campingplatser och 125 stugor Sveriges största camping. Böda Sands Camping är belägen längs med en 2 mil lång vit sandstrand på Öland. Förutom padelbanor, så finns det även tennisbanor, golf, pool, spa, bastu, restauranger, pub, after beach, bageri, ICA-butik, frisör, spelhall, kiosk, gatukök och pizzeria..
Läs mer


Växjö Padelcenter

2019-07-29
Vi har uppdaterat informationen om Växjö Padelcenter.
Läs mer


Film om PadelCup.

2019-07-27
Vi kan stolt presentera vår första introduktionsfilm om PadelCup och Cup Americano.
Ligaspel

2019-07-26
I spelformen ligaspel, så spelas varje match bäst av 3 eller 5 set. Poängräkningen är precis som för tennis. När ett lag har vunnit en match i spelformen ligaspel, så tilldelas vinnaren 2 poäng. Ligaspelet kan hantera upp till 4 grupper med max 40 spelare (20 lag) per grupp. Totalt 160 spelare per turnering.
Läs mer


Stöd för fler bilder

2019-07-26
Nu stödjer vi upp till 3 st bilder på varje padelanläggning i vår databas över Sveriges padelbanor. Ett utmärkt sätt att marknadsföra er padelanläggning.


Trelleborg Padelcenter

2019-07-26
Vi har uppdaterat informationen om Trelleborg Padelcenter.
Läs mer


Äldre nyheter

2019-07-25
Äldre nyheter finns på denna Länk.

2018-2019 Padelcup.se | FAQ | Nyheter
Kontakta oss? Vi besvarar normalt mail inom ett par timmar.
info@padelcup.se

>