Nordens största databas över padelbanor.

Vår ambition är att lista alla padelbanor i Norden i en sökbar databas. Vi har över 100.000 besökare per år. Det är helt kostnadsfritt för padelanläggningar att synas i vår databas. Skicka gärna in bilder på er padelanläggning till oss för bättre exponering.

Bilder på er padelhall/ padelbana.

Skicka gärna in 5-7 bilder på er padelanläggning som visar er anläggning från den bästa sidan. Bilder är ett bra sätt att få extra uppmärksamhet. Vi har över 100.000 besökare. Bilderna används på sidan om er anläggning och det är ett sätt att synas för padelfolket helt kostnadsfritt.

Om man har en padelhall, så kan man t.ex fotografera padelbanor, reception, lounge, padelshop mm. Om man har utomhusbanor, så kan man förutom bilder på padelbanorna även ta bilder på omgivningen. Många padelbanor ligger naturskönt belägna eller taktiskt placerade vid tennisbanor.

Undvik bilder där personer går att identifiera pga GDPR.
Maila bilderna till info@padelcup.se

Är det kostnadsfritt att synas på PadelCup?

ja, det är helt kostnadsfritt att synas i vår databas över padelanläggningar. Det är också kostnadsfritt för padelanläggningar att synas med bilder.

Om oss

Varmt välkommen till PadelCup, som är en webbsajt med inriktning mot Padel, Padelcuper och Padelbanor. Padelcup erbjuder också ett smidigt resultatsystem, som har stöd för flera populära spelformer som t.ex Cup Americano, Team Americano, Ligaspel, Hybrid Americano och Mexicano. PadelCup drivs av CupSupport, som sedan 2016 även driver Cupsupport.se som är ett av nordens största resultatsystem. Vi är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Namnet är skyddat hos Bolagsverket.Kontakta oss via e-mail: info@padelcup.se
2018-2020 Padelcup.se | FAQ | Nyheter
Kontakta oss? Vi besvarar normalt mail inom ett par timmar.
info@padelcup.se