En vanlig turneringsform är Cup Americano, där man spelar dubbel med olika medspelare i varje match. När alla matcher är spelade så har man fått spela en dubbelmatch med alla spelare i turneringen. Cup Americano är en rolig, rättvis och social spelform av padel!

Skapa gratiskonto

Börja med att skapa ett gratiskonto hos Padelcup.
Ange ett cupnamn, en epostadress och ett valfritt lösenord. Tryck sedan på Nästa!

(Epost-adressen används för att återställa lösenordet.)

Klart!

Grattis! Nu är registreringen klar!

Kontrollpanelen

I kontrollpanelen, så kan man välja spelform (Cup Americano eller Ligaspel), Skapa och radera grupper (upp till 4 grupper), hantera cup (resultat mm),byta namn på spelare och cupen. Det går även att lägga in cupinformation (t.ex information om slutspelsmatcher mm). I kontrollpanelen finns även adressen till er cupsida.

Det går även att ställa in att programmet ska varna för felaktig poängsumma i Cup Americano.

Skapa grupp

Om man t.ex i kontrollpanelen, klicka på knappen för grupp 1, så får man välja mellan att skapa ett automatiskt spelschema eller ett manuellt spelschema.

Antal spelare.

Nästa steg är att ange hur många spelare som ska finnas i gruppen.

Namn på spelare.

Nästa steg är att fylla i namnen på spelarna. Om man vill så kan hoppa över detta steg genom att klicka på Nästa. Då väljer programmet att kalla spelarna för spelare 1, spelare 2 osv.

Hantera Cup

Nu är spelschemat klart (iaf om du valde att skapa ett automatiskt spelschema). Tänk så smidigt att använda Padelcup! Klicka på Hantera Cup för att komma till spelschemat. På bilden är det spelschemat för grupp 1 som visas.

Uppdatera Matcher.

Börja med att uppdatera mactherna med t.ex klockslag och padelbana.

Publicera cupen.

Klicka i rutan för att Visa cupen i kontrollpanelen. Nu syns cupen för besökare på padelcup. Tänk också på att länka till er cupsida på PadelCup från t.ex er facebooksida.

Resultat

För att fylla i resultat på t.ex match nr 1 så klickar man helt enkelt på uppdatera-knappen vid matchen. Fyll i resultatet och klicka på spara-knappen.

Poängvarning

Om poängen överstiger 32(default är 32), så blir resultat-rutorna gulmarkerade. Detta är ett hjälpmedel för att upptäcka felaktig poängsumma. Värdet på poängvarningen kan ställas in i kontrollpanelen.

Radera padelmatch.

Längst till höger vid varje match så finns en rödknapp, som används när man vill radera matchen. En varning kommer upp innan radering sker.

Lägg till padelmatch.

Klicka på +MATCH-knappen överst för att lägga till en padelmatch manuellt i spelschemat. Välj spelare i scroll-listorna och klicka sen på spara.

Spelare.

Över spelschemat finns knappar för att såväl lägga till som att radera spelare i gruppen. Namnet på spelaren måste vara unikt. Det får inte förekomma flera spelare i cupen med exakt samma namn.

Visa tabell

I menyn så kan man välja Visa tabell för att få upp aktuell tabell. Tabellen har kolumner för spelade matcher (SM), vunna matcher (VM), oavgjorda matcher (OM), förlorade matcher (FM) och Poäng.

Cupsida

På cupens sida (för besökare och spelare) visas både spelschema (med resultat) och tabeller för alla grupper som är skapade. Cupsidan har responsiv design och anpassar designen efter en mobil, surfplatta eller dator.

Cupinformation

I kommentarsrutan för cupinformation så kan man ange information om t.ex matcher och resultat i slutspelet. Information om prisutdelning mm. Informationen i rutan visas underst på er cupsida.

Nu är det dags att Ni registerar ett gratiskonto hos PadelCup!
Kom igång! Skapa ett gratiskonto på PadelCup.2018-2019 Padelcup.se | FAQ | Nyheter
Kontakta oss? Vi besvarar normalt mail inom ett par timmar.
info@padelcup.se