I spelformen ligaspel, så spelas varje match bäst av 3 eller 5 set. Poängräkningen är precis som för tennis. När ett lag har vunnit en match i spelformen ligaspel, så tilldelas vinnaren 2 poäng. Ligaspelet kan hantera upp till 4 grupper med max 40 spelare (20 lag) per grupp. Totalt 160 spelare per turnering.

Skapa gratiskonto

Börja med att skapa ett gratiskonto hos Padelcup.
Ange ett cupnamn, en epostadress och ett valfritt lösenord. Tryck sedan på Nästa!

(Epost-adressen används för att återställa lösenordet.)

Klart!

Grattis! Nu är registreringen klar!

Kontrollpanelen

I kontrollpanelen, så kan man välja spelform (Cup Americano eller Ligaspel), Skapa och radera grupper (upp till 4 grupper), hantera cup (resultat mm),byta namn på cupen. Det går även att lägga in cupinformation (t.ex information om slutspelsmatcher mm). I kontrollpanelen finns även adressen till er cupsida.


Spelform

Välj spelform Ligaspel i scroll-listan i kontrollpanelen.

Skapa grupp.

Klicka på knappen för grupp 1 i kontrollpanelen för att skapa en grupp. Välj sedan att skapa ett automatiskt spelschema.

Antal spelare.

Välj antal spelare i gruppen. Vi väljer 10 spelare (alltså 5 lag).

Namn på spelare.

Nästa steg är att fylla i namnen på spelarna. Om man vill så kan hoppa över detta steg genom att klicka på Nästa. Då väljer programmet att kalla spelarna för spelare 1, spelare 2 osv.

Klart!

Nu är spelschemat klart (iaf om du valde att skapa ett automatiskt spelschema). Tänk så smidigt att använda Padelcup! Klicka på Hantera Cup för att komma till spelschemat.

Hantera ligaspel

Börja med att lägga in t.ex tid och padelbana i spelschemat. Klicka på uppdatera vid matchen, fyll i uppgifterna och klicka sen på spara. Här går det att skapa och radera spelare, lägga till matcher mm.

Resultat

I Ligaspel så spelas matcherna bäst av 3 eller 5 set. Klicka på uppdatera-knappen vid matchen, fyll i resultatet och välj matchstatus avslutad, annars så räknas inte resultatet med i tabellen. Klicka sen på spara.

Visa Tabell

I menyn så kan man välja Visa tabell för att få upp aktuell tabell. Tabellen har kolumner för spelade matcher (SM), vunna matcher (VM), oavgjorda matcher (OM), förlorade matcher (FM) och Poäng.

Egen cupsida

På cupens sida (för besökare och spelare) visas både spelschema (med resultat) och tabeller för alla grupper som är skapade. Cupsidan har responsiv design och anpassar designen efter en mobil, surfplatta eller dator.

2018-2019 Padelcup.se | FAQ | Nyheter
Kontakta oss? Vi besvarar normalt mail inom ett par timmar.
info@padelcup.se